مراسم گرامیداشت روز معلم با حضور امام جمعه شهرستان بم برگزار شد

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
01 می 2024
دیدگاه ها:
RoozMoalem1403-12

 حجت الاسلام والمسلمین قاسم دانشی امام جمعه بم در مراسم گرامیداشت روز معلم، ضمن گرامیداشت شهادت استاد شهید مطهری و تبریک روز معلم گفت: معلمی شغل نیست بلکه عشق است، یعنی عشق به خدمت به خلق و آگاه سازی جامعه است؛ لذا این شعار نیست و بسیار کار مقدسی است.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، حجت الاسلام والمسلمین دانشی در این مراسم با بیان اینکه چنانچه فعالیت های ما خدایی باشد ماندگار می شود، افزود: همه مادیات دنیا از جمله پست، مقام، مال، ثروت و همه رنگ های دنیایی فانی است، تنها رنگ خدا و خدایی عمل کردن ماندگار است و لذا خدمتی که شما اساتید گرامی مجتمع به دانشجویان ارائه می کنید خدایی و ماندگار است.

امام جمعه بم در ادامه گفت: اساتید و معلمان میراث دار انبیاء الهی هستند و از آنجا که ثاثیر پذیری دانشجویان و دانش آموزان از اساتید و معلمان بسیار زیاد است؛ لذا در راه آگاهی بخشی و ترویج علم و اخلاق از هیچ کوششی دریغ نورزید و مسئولیت خطیری که بر عهده دارید به شایستگی به آن عمل کنید.

 دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در مراسم روز معلم، ضمن عرض سلام، خوش آمدگویی به اساتید و حاضرین در مراسم و همچنین گرامیداست سالروز شهادت استاد شهید مطهری و تبریک روز معلم گفت:  12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد فرهیخته شهید مطهری است که مثل ایشان در جهان اسلام کمتر سراغ داریم، از شما اساتید هیئت علمی و مدعوین تشکر ویژه دارم چرا که جایگاه فعلی مجتمع نتیجه زحمات و تلاش های کم نظیر شما عزیزان است.

دکتر آزادمنش با بیان اینکه اول معلم عالم خداوند منان است گفت: خداوند خودش را در قرآن معلم بیان می کند و می فرماید من به انسان یاد دادم و انسان آموخت آن چیزی را که نمی دانست.

رئیس مجتمع افزود: امام خمینی (ره) با ملاحظه به شأن و جایگاه خطیر دانشگاه اشاره می کند و می فرماید، اساتید وارثین انبیاء الهی هستند؛ لذا باید در نظر داشت آموزش همراه با تقوای الهی باشد، دانشجویان نیز با تزکیه نفس و تقویت ایمان به خدا به بیداری و آگاه سازی بپردازند، قطع وابستگی و استقلال کشورمان در گرو تربیت متخصصین مستقل و خودباور است و در نهایت اساتید و دانشجویان متعهد و متخصص هستند که تداوم بخش انقلاب اسلامی هستند.

وی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند استاد باید سرشار از عشق به اسلام، غرور ملی و دینی باشد و واقعا باید احساس غیرت دینی کند و سرشار از روحیه خدمت، مدافع خلاقیت، نوع آوری و ابتکار  باشد.

دکتر آزادمنش با اشاره به اینکه ارزش و اعتبار استاد به تربیت شاگردان برجسته است گفت: استاد باید از جریانات جهان آگاه و در محیط کلاس به دلیل اثرگذاری اش این موارد را خوب دنبال کند، تربیت شاگردان برجسته و موضوع مهم علم توأم با اخلاق را مد نظر داشته باشد، استاد نباید سیاست زده باشد، چون سیاسی بودن و سیاست داشتن جدای از سیاست زدگی است.

 

دکتر علی دریجانی معاون آموزشی و پژوهشی مجتمع ضمن گرامیداشت شهادت استاد شهید مطهری و تبریک روز معلم به نکات بسیار ازشمند اخلاقی و علمی در شغل معلمی اشاره کرد و گفت: شغل معلمی بسیار شغل مهم و اثرگذاری است، معلمی یعنی سی سال کاشتن و بعد درو کردن است، علی رغم اینکه معلم آنچه را کاشته بعد از سی سال (بازنشستگی) درو می کند، نسل بعد از آن هم درو خواهد کرد، بنابراین معلمی شغل بسیار مهم و تأثیر گذاردر جامعه است.

در ادامه مراسم از اساتید برتر آموزشی مدعو مجتمع در دانشکده ریاضی، دکتر مهتا بدرود، دانشکده فنی مهندسی، خانم دکتر زینلی و در دانشکده جهانگردی، آقای سعید شمس و همچنین از اساتید برتر هیئت علمی مجتمع در دانشکده ریاضی، دکتر طیبه عسکری، در دانشکده فنی مهندسی، دکتر ابوصالح نادری و در دانشکده گردشگری، دکتر مریم ضیاء آبادی و نیز از مشاوران برتر مجتمع در دانشکده ریاضی، دکتر فرشته فروزش، در دانشکده فنی مهندسی، دکتر ابوصالح نادری و در دانشکده گردشگری، دکتر مریم ضیاء آبادی و در پایان مراسم از دکتر سید حسین مهدوی به عنوان سرآمد آموزشی مجتمع آموزش عالی بم در سال 1403-1402 تقدیر به عمل آمد.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.