جشن روز دختر به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم ویژه برنامه جشن روز دختر به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) شامگاه شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مجتمع آموزش عالی بم، امور فرهنگی و هیئت دانشجویی قمر بنی هاشم و بسیج دانشجویی مجتمع به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی بم در مسجد صاحب الزمان(عج) این دانشگاه برگزار شد.
شایان ذکر است: این مراسم همراه با سخنرانی حجت الاسلام محسن مظاهری نیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حضور دو مهمان ویژه از کشور مالزی و ژاپن که به دین مبین اسلام روی آوردهاند، اجرای مولودی خوانی کربلائی ابوالفضل دهقان و اجرای گروه سرود همراه بود.
گفتنی است در ادامه این مراسم دانشجویان با برقراری ارتباط صمیمانه با دو مهمان ویژه از کشور ژاپن و مالزی که به دین مبین اسلام روی آوردهاند، لحظات خوشی را تجربه کردند و پایان بخش این جشن زیبا، پذیرایی و نورافشانی بود.