تجدید میثاق دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی بم با آرمان های شهدا و انقلاب اسلامی

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
13 فوریه 2024
دیدگاه ها:
GhobarrubiMazarShahid1402-01

اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و یاوران علمی مجتمع به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی امروز دوشنبه 23 بهمن با حضور در مزار مطهر شهید گمنام مجتمع با آرمان های شهدا و انقلاب تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع، حجت الاسلام والمسلمین محسن مظاهری مسئول نهاد رهبری در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر گفت: از حضور پرشور مردم فهیم بم در راهپیمایی 22 بهمن که در حقیقت بسیار با شکوه بود قدردانی می کنیم و همچنین در سراسر کشور راهپیمایی با شکوهی برگزار شد.

 مسئول نهاد رهبری مجتمع گفت: همه تلاش دشمن این بود که حضور در راهپیمایی کمرنگ باشد، اما الحمدالله و به یاری خداوند در جشن چهل و پنج سالگی انقلاب  مردم با حضور  پرشور و حداکثری ناامیدی دشمن را رقم زدند.

مظاهری با بیان اینکه ان شاء الله یکبار دیگر این حضور با شکوه را در پای صندوق های رأی به نمایش خواهیم گذاشت، اظهار داشت: عزت، آبرو و جایگاهی که اکنون کشور عزیزمان ایران در منطقه و جامعه جهانی دارد، به برکت خون شهدا و رهبری داهیانه مقام معظم رهبر است، بنابراین یکبار دیگر همچون راهپیمایی 22 بهمن با حضور حداکثری در پای صندوق های رأی مشت محکی دیگری بر دهان دشمنان و استکبار جهانی خواهیم زد و انشالله در آزمون انتخابات نیز ملت شریف ایران سربلند بیرون خواهند آمد.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.