برگزاری کارگاه مدل سازی و کاربردهای آن (نگاهی به محاسبات نرم) در مجتمع آموزش عالی بم
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، دکتر آزادمنش رئیس مجتمع آموزش عالی بم در این کارگاه ضمن عرض سلام و تسلیت ایام فاطمیه و خیر مقدم خدمت حضار و میهمانان گرامی گفت: پروفسور ماشاالله ماشین چی که امروز به عنوان مدرس کارگاه در خدمتشان هستیم از اساتید به نام هستند که حق بزرگی بر گردن جامعه علمی کشور دارند، ایشان از افراد شاخص در رشته ریاضی که جایگاه علمی رفیعی در کشور دارند و نمی توان در چند جمله دکتر ماشین چی را توصیف و معرفی کرد.
دکتر آزادمنش گفت: ان شاء الله در آینده از وجود دکتر ماشین چی در کنفرانس هایی که در نظر داریم برگزار نماییم استفاده خواهیم کرد.
دکتر ماشاالله ماشین چی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان و مدرس کارگاه گفت: بنده در سال 1348 در کرمان دیپلم گرفتم و در سال 1349 در رشته آمار و ماشین های حسابگر وارد دانشگاه فردوسی مشهد شدم و در سال 1355 در دانشگاه شیراز و سپس کرمان فوق لیسانس را گرفتم و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان شدم و در سال 1362 تحصیلات عالیه را در ژاپن گذراندم و از آنها نظم و مقررات را در کارها آموختم.
دکتر ماشین چی تصریح کرد: باید کارها را با نظم و حساب شده انجام دهیم کما اینکه آن کار ساده باشد، در این صورت است که کارها و برنامه ها موفقیت آمیز و نتیجه بخش است.
وی اظهار کرد: در رابطه با مدل سازی و کاربردهای آن از جمله شعر، موسیقی مذاکره و گفتگو، ریاضیات، مهندسی و غیره از دید من همه اینها به هم وابسته، متصل و شبیه به هم هستند و پژوهشگر به دنبال ناشناخته ها از طریق مدل سازی جهان مبهم واقعی مورد نظر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: اکنون ما سیاست دنیا را نمی دانیم و باید به گونه ای مدل سازی کنیم که جواب دنیای مقابل خود را بدهیم و لذا مدیریت این ابهامات در بسیاری از جنبه های نظری و کاربردی یکی از مسائل مهم در ریاضی، فیزیک، شیمی و بسیاری از جاها و مسائل دیگر است .
سپس پروفسور ماشاالله ماشین چی از اساتید فرهیخته ایرانی در رابطه با سیستم های هوشمند و فازی یاد کرد و گفت: پروفسور زاده استاد دانشگاه تهران، پروفسور ولی الله طحانی استاد دانشگاه صنعتی اصفهان، پروفسور کارولوکس ارمنی و استاد دانشگاه تهران و پروفسور ناصر ارقامی از اساتید ایرانی هستند که نقش اساسی در توسعه و پیشرفت مدل سازی و کاربردهای آن و سیستم های هوشمند و فازی ایفا کردند.
وی در ادامه، در خصوص مدل سازی و کاربردهای آن (نگاهی به محاسبات نرم) و همچنین سیستم های هوشمند و فازی توضیحات کاملی را کردند و در انتهای سخنرانی، با اهدای لوح تقدیر از ایشان تقدیر به عمل آمد . ایشان در پایان از کتابخانه مرکزی مجتمع نیز بازدید کردند.