برگزاری مسابقات تیم های فوتسال و والیبال مجتمع آموزش عالی بم با تیم های دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان و شهید باهنر کرمان در لیگ استان

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
18 اسفند 1403
دیدگاه ها:
footsal1403

تیم فوتسال مجتمع آموزش عالی بم در مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ٨ کشور در استان کرمان، شامگاه چهارشنبه 15 اسفندماه میزبان تیم دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان بود و در یک بازی نزدیک و پر هیجان و در عین شایستگی بازی را دو بر یک به حریف واگذار کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، با توجه به برنامه جدید اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان مبنی بر برگزاری لیگ فوتسال مناطق، مقرر شد بعد از مشخص شدن قهرمان استان کرمان در ادامه، مسابقات بین قهرمانان استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان برگزار شود..

شایان ذکر است این مسابقات به صورت دو گروه شمال و جنوب انجام شد و مجتمع آموزش عالی بم بعد از انصراف دانشگاه جیرفت به عنوان نماینده جنوب و دانشگاه رفسنجان بعد از غلبه بر دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان نماینده شمال این مسابقات را برگزار کردند.

گفتنی است تیم دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نیز هفته گذشته با غلبه بر تیم دانشگاه شهید باهنر کرمان با نتیجه چهار بر صفر به عنوان قهرمان استان شناخته شد و به مصاف قهرمانان استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان خواهد رفت.

همچنین تیم والیبال دختران شامگاه پنجشنبه 16 اسفندماه میهمان تیم دانشگاه شهید باهنر کرمان بود و ضمن ارائه یک بازی خوب، نتیجه را 2 بر 1 به میزبان واگذار کرد، در ادامه تیم والیبال دختران دانشگاه شهید باهنر کرمان می بایست به مصاف قهرمانان استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان برود.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

TamolBaArgJadid1405-01

در راستای تقویت تعامل دوجانبه صورت گرفت. نشست هم افزایی میان مجتمع آموزش عالی بم با مرکز علمی کاربردی ارگ جدید بم

ZavabetTermTabestan1405_Page_1

ضوابط و مقررات ترم تابستان 1405

EntesabDrKhalilzadeh

انتصاب دکتر سامان خلیل زاده به عنوان سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه مجتمع آموزش عالی بم

BadragheEmamShahid1405-01

حضور دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی بم در آیین بدرقه و تشییع حماسی رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه ای در مشهد مقدس

AzadariEmamHossein1405-01

مکتب امام حسین (ع)، یک مکتب انسان ساز است.