پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
23 سپتامبر 2023
دیدگاه ها:
tabrik-sale-tahsili-1402_Daftar-Nahad_

به گزارش روابط عمومی مجتمع متن پیام تبریک بدین شرح است:

بار دیگر شمیم خوش ماه مهر؛ بهار علم و دانش که مقرون با آغاز هفته دفاع مقدس است به مشام می رسد.
همان گونه که فروردین نوید بخش حیات مجدد طبیعت است، مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است.
شروع سال تحصیلی جدید، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را که مقارن با آغاز هفته ی دفاع مقدس است را به همه ی دانشگاهیان پر تلاش، استادان، دانشجویان، کارکنان و کارمندان صدیق و شریف دانشگاه بم تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
با امید به اینکه با اکسیر دانایی و توانایی مرزهای جدید علم و دانش و پژوهش را درنوردیم و با پیوند علم و ایمان و محصول خجسته ی آن؛ ظفرمندانه به فتح قله های رفیع بهروزی و پیروزی که در فرمایشات مقام معظم رهبری نزدیک و دست یافتنی البته با تلاش و مجاهدت است؛ ترفیع یابیم و ضمن التزام به مبانی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت اهداف عالی ارزش های اسلامی با گام های مصمم و استوار، ایران جاویدان را سرافراز و سربلند سازیم و طبق فرمایش مقام عظمای ولایت این که واقعه‌ی دفاع مقدّس یک برهه‌ی برجسته و مهمّی از تاریخ کشور ما است. این مقطع را، این واقعه‌ی مهم را باید درست بشناسیم و آن را به اذهان نسلهای بعدی معرّفی کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مظاهری
مسئول نهاد رهبری

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.