رقابت بیش از 2300 داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری 1404 شهرستان بم

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
20 جولای 2025
دیدگاه ها:
konkur1404-01

در شهرستان بم بیش از 2300 داوطلب در آزمون سراسری نوبت دوم 1404 با یکدیگر رقابت خواهند کرد و داوطلبین علوم تجربی با تعداد 1195 نفر بیشترین شرکت کننده را داشته‌اند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در بازدید از آزمون سراسری نوبت دوم ضمن بررسی روند اجرای آزمون، از زحمات عوامل برگزاری آزمون و همکاری صورت گرفته برای برگزاری این آزمون قدردانی و برای همه داوطلبان آرزوی موفقیت نمود.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از 2300 نفر داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در شهرستان بم شرکت کرده‌اند افزود:  داوطلبین علوم تجربی با بیش از 1190 داوطلب بیشترین شرکت کننده را داشته‌اند.

دکتر علی دریجانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع آموزش عالی بم و نماینده سازمان سنجش در جریان این بازدید گفت: آزمون سراسری سال 1404 (نوبت دوم) در دو نوبت صبح ( در رشته های علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی) و بعد از ظهر ( در رشته های هنر و زبان های خارجه) روز پنجشنبه 26 تیر ماه 1404 و یک نوبت صبح ( در رشته ی علوم تجربی) روز جمعه 27 تیر ماه 1404 در دو حوزه ی مجتمع آموزش عالی بم و دانشگاه پیام نور بم برگزار می گردد.

وی در ادامه گفت: در مجموع تعداد 2385 داوطلب در آزمون نوبت دوم شرکت کرده‌اند که از این میان، 1383 داوطلب زن و 1002 داوطلب مرد هستند.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.