بازدید دانش آموزان دختر دبیرستان دوره اول استعدادهای درخشان-فرزانگان بم از مجتمع آموزش عالی بم

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
06 اردیبهشت 1402
دیدگاه ها:
DidarDaneshamoozanMadresehFarzanegan1402_1

دانش آموزان دختر دبیرستان دوره اول استعدادهای درخشان-فرزانگان بم امروز چهارشنبه 6 اردیبهشت از کتابخانه، دانشکده فنی و مهندسی خواجه نصیرالدین طوسی، سالن ورزشی نشاط مجتمع بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع، دکتر علی دریجانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع در این بازدید، ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی خدمت رئیس مدرسه خانم اسحاقی، مسئولان مدرسه و دانش آموزان گرامی و مسئولان دانشگاه گفت: دانش آموزان، زمانی که می خواهند انتخاب رشته و شغل آینده خود را انتخاب نمایند، دقت کنند، تحت تأثیر عوام، خواص و در دانشگاه تحت تأثیر همکلاسی ها خود قرار نگیرند زیرا ممکن است انتخاب رشته مناسبی نداشته باشند و آینده شغلیشان را با خطر مواجه سازند.

معاون آموزشی مجتمع با بیان اینکه در انتخاب رشته تحصیلی خود و شغل خود از تجربه بزرگان، اساتید استفاده کنید، گفت: برای بزرگان و دانشمندان بعد از بازنشستگی، رشته، پول و  ثروت مهم نبوده است بلکه آنچه مهم بوده خدمت به خلق و رضایت ارباب رجوع بوده است چرا که لذت و شیرینی در خدمت به خلق و رضایت ارباب رجوع است در مال و ثروت نیست و در هیچ کجای دنیا دانشمندان را به ثروتمندی نمی شناسند بلکه اگر نامی از دانشمندان هست بواسطه ی خدمتی است که به جامعه کرده اند.

دکتر دریجانی اظهار داشت: در انتخاب رشته ی خود استعداد، توانایی و علاقه خود را در نظر بگیرید چنانچه اگر در انتخاب رشته به علاقه و استعداد خود توجهی نکنید و صرفا به حرف دیگران توجه کنید در آینده شغلی دچار مشکل می شوید. لذا از استعداد و توانایی و علاقه خود در راه خدمت به خلق استفاده کنید و خدمات صادقانه و با کیفیت ارائه کنید، خدمت به خلق و رضایت ارباب رجوع بسیار با ارزش تر از مال و ثروت است.

معاون آموزشی مجتمع در ادامه تصریح کرد؛ در انتخاب رشته به همه جوانب دقت کنید و از مشاوران تحصیلی کمک بگیرید، کشور به همه رشته ها نیاز دارد و منفعت کشور ما در این است که هر کسی استعدادش را کشف و آینده شغلی خود را در مسیر علاقه و استعداد خود هدایت کند و در نهایت خدمت صادقانه به خلق داشته باشد.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

Kontrol Afat

توسط تیم مخترع مجتمع آموزش عالی بم صورت گرفت؛ ثبت اختراع سامانه حرارتی – الکترومغناطیسی خورشیدی کنترل آفات

TamdidModiriyatIT

مدیریت دکتر فاطمه بارانی در گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر تمدید شد

TamdidModiriyatMechanic

مدیریت دکتر زینب خاتون پورطاهری در گروه آموزشی مهندسی مکانیک تمدید شد

TamdidModiriyatZaban

مدیریت دکتر آناهیتا امیرشجاعی در گروه آموزشی زبان انگلیسی تمدید شد

BazdidAzSelf1405-02

بازدید رئیس مجتمع آموزش عالی بم از سلف سرویس دانشجویی