دیدار اعضای شورای فرهنگی مجتمع آموزش عالی بم با مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان
اعضای شورای فرهنگی مجتمع آموزش عالی بم ظهر روز چهارشنبه 11 بهمن با مدیرکل صدا و سیمای استان کرمان آقای احمد علیرمضانی دیدار و در زمینه همکاری های فی ما بین علمی، پژوهشی و فرهنگی گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع ضمن عرض سلام و تبریک ایام الله دهه مبارک فجر در این دیدار گفت: مجتمع آموزش عالی بم از سال 1373 با دو رشته کارشناسی ریاضی و کاردانی ماشین ابزار راه اندازی و اکنون دارای 15 رشته متناسب با ظرفیت های شهرستان بم و استان کرمان، سه دانشکده( ریاضیات و محاسبات، فنی و مهندسی و گردشگری) مصوب شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، در حدود 1500 دانشجو و 50 عضو هیئت علمی و بیش از 20000 متر فضای آموزشی می باشد در راستای رسالت و ماموریت خود به تربیت نیروهای متخصص و ارائه خدمات به جوانان کشور عزیزمان می پردازد.
دکتر آزادمنش در این دیدار با اشاره به تبدیل شدن مجتمع به دانشگاه بم گفت: مجتمع آموزش عالی بم تنها دانشگاه دولتی در شرق استان که شامل پنج شهرستان بم، ریگان، فهرج، نرماشیر و گنبکی هست که جمعیتی با بیش از 500 هزار نفر را پوشش می دهد، لذا خواسته تمام مردم و مسئولین این پنج شهرستان با توجه به فراهم بودن زیر ساخته ها در مجتمع، تبدیل آن به دانشگاه است و در این زمینه کمک و همراهی مسئولین استان و شهرستان را می طلبد.
دکتر آزادمنش در ادامه تصریح کرد: در آستانه سی امین سال تأسیس مجتمع آموزش عالی بم هستیم و انشالله با انعقاد قرارداد و تفاهم نامه ای از ظرفیت های عظیم صدا و سیمای استان در جهت ساخت مستند و سرود مجتمع در جهت معرفی و شناساندن هر چه بیشتر تنها دانشگاه دولتی شرق استان کرمان استفاده خواهیم کرد.
احمد علیرمضانی مدیر کل صدا و سیمای استان کرمان در این دیدار ضمن عرض خوش آمدگویی و تبریک ایام الله دهه مبارک فجر با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان از حساسترین انتخابات کشور است و امیدواریم با همکاری و همدلی و مشارکت پرشور در انتخابات دشمن را ناامید تر از گذشته کنیم.
مدیر کل صدا و سیمای کرمان در این دیدار از راه اندازی ده کانال در ده حوزه انتخابیه استان خبر داد و گفت: برای هر حوزه انتخابیه یک کانال Hd با امکانات و تجهیزات پیشرفته برای تبلیغات کاندیداها راه اندازی کردیم تا مردم هر چه بیشتر کاندیداها را بشناسند؛ لذا تخمین می زنیم در استان کرمان صلاحیت بیش از 400 نفر از کاندیداها تأیید شود و چنانچه هر نفر بخواهد حداقل 20 دقیقه صحبت کند، کار ضبط و سایر مسائل آن، کار بسیار سنگینی است و همچنین در کنار این کار مناظره را هم داریم و با توکل به خدا این کار را خواهیم کرد.
احمد علیرمضانی در این دیدار با بیان اینکه خبر رویدادی است که جامعه مشتاق دیدن و شنیدن آن است گفت: اگر کار سفارشی داشته باشید با انعقاد قرارداد این کار را انجام خواهیم داد و در تولید برنامه از ظرفیت آموزشی و پژوهشی اساتید مجتمع و همچنین از مکان های مجتمع که برای ضبط و تولید برنامه مناسب باشد استفاده خواهیم کرد.
گفتنی است در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین محسن مظاهری مسئول نهاد رهبری، دکتر علی دریجانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی ریاحی در مورد پیشرفت ها و دستاوردهای مجتمع، کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در منطقه به نکات ارزشمندی اشاره کردند.