تقدیر رئیس مجتمع آموزش عالی بم از مسئول روابط عمومی به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
30 اردیبهشت 1403
دیدگاه ها:
TajlilAzRavabetOmumi1403-01

اعضای هیئت رئیسه، آقای دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع به همراه دکتر علی دریجانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و دکتر حمزه دهقانی معاون توسعه و پشتیبانی در مراسمی روز یکشنبه 30 اردیبهشت از مسئول روابط عمومی مجتمع، آقای مجتبی صادقیان به مناسبت 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی تقدیر به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در این مراسم گفت: روابط عمومی حلقه ارتباطی میان مدیر و سازمان با مخاطبان داخل سازمان و خارج سازمان است و از مشاغل سخت و وقت گیر محسوب می شود به طوری که افراد این حوزه را 24 ساعت شبانه روز درگیر می کند.

دکتر آزادمنش در این مراسم تصریح کرد: چنانچه روابط عمومی ها نباشند به هیچ عنوان سازمان ها و فعالیت های آنها دیده نمی شوند، روابط عمومی ها منجر به رشد، پیشرفت و موفقیت سازمان ها می شوند، بنابراین مجتمع آموزش عالی بم خودش را مدیون مسئول روابط عمومی آقای صادقیان می داند که به تنهایی این مسئولیت را در حالی که مسئول امور فرهنگی و تغذیه مجتمع نیز می باشد به دوش می کشد.

در پایان این مراسم اعضای هیئت رئیسه مجتمع با اهدای لوح تقدیر و تابلو از خدمات و زحمات آقای صادقیان در این مسئولیت تقدیر به عمل آوردند.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

NeshastStartupKhodro1405-01

نشست هم اندیشی برگزاری رویداد استارتاپی نوآوری در صنعت خودرو و صنایع مکمل

RoozKarmand1405

پیام تبریک رئیس مجتمع به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند

Konkoor1405-01

برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور بیش از ۳۳۰۰ داوطلب در شهرستان بم

TasvibBoodjeh1405-01

بودجه ۱۴۰۵ و مجموعه‌ای از برنامه‌های مالی، آموزشی و توسعه‌ای دانشگاه شهید باهنر کرمان و مجتمع آموزش عالی بم تصویب شد.

TaghdirAzAbbasGhofrani1405-01

تقدیر مجتمع آموزش عالی بم از خیر نیک اندیش مجتمع؛ اهدای ۴۰۰ اصله پاجوش نخل خرما گامی بلند در توسعه و مثمرسازی فضای سبز