سرپرست مجتمع آموزش عالی بم منصوب شد

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
25 مرداد 1402
دیدگاه ها:
entesab1

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «علی آزادمنش» را به عنوان "سرپرست مجتمع آموزش عالی بم" منصوب کرد

 

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در این حکم خطاب به علی آزادمنش آورده است: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی(کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی آن مجتمع آموزش عالی از جمله ظرفیت‌ عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی به‌کار گیرید.

گفتنی است  علی آزادمنش (زاده بم_ 1344) دانش آموخته رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی و عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی با مرتبه استادیار است که پیش از این به مدت 4 سال مسئولیت معاونت پشتیبانی و توسعه این مجتمع را بر عهده داشته است. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات و تلاش‌های دکتر محمدعلی نورالهی رئیس سابق مجتمع آموزش عالی بم در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

Fatemiyeh1404-01

برگزاری مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا به مناسبت شهادت فاطمه زهرا(س) در مجتمع آموزش عالی بم

Dr.Azadmanesh2

نقش آفرینی مجتمع آموزش عالی بم در زیست بوم فناوری، نوآوری و گردشگری

Dr.Azadmanesh

 دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در پیامی فرا رسیدن هفته بسیج را به همه بسیجیان به ویژه دانشجویان، کارمندان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تبریک گفت.

janeshinMoavenSiasiSepah1404-01

جانشین معاون سیاسی سپاه پاسداران؛ هدف از جنگ تحمیلی دوازده روزه اسرائیل به ایران، تجزیه کردن و سوریه سازی ایران بود.

neshast Hamandishi Asatid1404-01

برگزاری نشست هم اندیشی اساتید و معارفه دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان مجتمع آموزش عالی بم