پیام تبریک دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت روز جهانی کارگر

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
10 اردیبهشت 1404
دیدگاه ها:
AzadmaneshAli

دکتر علی آزادمنش طی پیامی فرارسیدن یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را تبریک گفت. به گزارش روابط،عمومی مجتمع آموزش عالی بم متن پیام ایشان به این شرح است:

بسمه تعالی

بی تردید رمز پیشرفت و توسعه پایدار یک کشور و یک تمدن در تجلی استعدادها و سرمایه انسانی ساعی و کارآمد، قوت و قدرت جسم، شور و نشاط و امید، اندیشه خلاق و نبوغ سرشار می باشد و کارگر به عنوان نیروی محرکه چرخه اقتصاد، نقش برجسته و ویژه‌‏ای در این عرصه دارد.

یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر، روز تجلیل از خدمات ارزنده ی کارگران شریفی است که به عنوان یکی از مهمترین عناصر پیشرفت، توسعه، بالندگی و خود اتکایی در تمام جامعه محسوب می شوند.

بی شک کارگران بازوان حرکت هر جامعه‌ای به سوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند و همه پیشرفت‌های حاصل در مسیر زندگی نشات گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه‌ورزی است و در هر جامعه‌ای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت، رونقی دو چندان خواهد یافت.

اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات این تلاش گران، فرا رسیدن روز کارگر را به جامعه کارگری مجتمع آموزش عالی بم که با تلاش شبانه روزی خود زمینه توسعه و آبادانی همه جانبه را فراهم می نمایند، تبریک و تهنیت گفته و آرزوی توفیق و سربلندی همه این عزیزان را از درگاه ایزد متعال مسألت داریم و  امیدواریم شاهد پیشرفت هر چه بیشتر ایران اسلامی باشیم.

 

علی آزادمنش

رئیس مجتمع آموزش عالی بم

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

EntesabRaisGoruhShahedVa Isargar1404-01

انتصاب سرپرست گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر مجتمع آموزش عالی بم

EntesabModirDaneshjuei1404-01

انتصاب مدیر امور دانشجویی مجتمع آموزش عالی بم

Ejlas roasaye daneshgahha 1404-01

حضور رئیس مجتمع آموزش عالی بم در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

EftetahiyeZaminVarzeshi1404-01

بازدید و افتتاح پروژه های عمرانی ورزشی مجتمع آموزش عالی بم با اعتبار بیش از 5 میلیارد تومان

tajdidMisaghBaEnghelab1404-01

تجدید میثاق دانشگاهیان مجتمع آموزش عالی بم با آرمان های شهدا و انقلاب