طرح ضیافت اندیشه اساتید در مجتمع آموزش عالی بم برگزار شد.
طرح ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنگری دینی در عصر معاصر توسط مدرس کارگاه دکتر ابوالفضل روحی استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی، با حضور اعضای هیئت رئیسه و اساتید مجتمع در روزهای شنبه و یکشنبه 25 و 26 بهمن ماه توسط دفتر نهاد رهبری و دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در مجتمع آموزش عالی بم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در این کارگاه ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و خیر مقدم خدمت حضار گفت: مقام معظم رهبری در قبل از راهپیمایی 22 بهمن امسال فرمودند که با حضور خود دشمن را مأیوس کنید و بعد از راهپیمایی و حضور بی نظیر، خلق حماسه ای با شکوه توسط مردم، رهبری بلافاصله از حضور مردم تقدیر و تشکر کردند و فرمودند که شما بار دیگر استکبار جهانی را مأیوس کردید.
رئیس مجتمع اظهار داشت: مردم با حضور قاطع، حمایت خود را از نظام و انقلاب اسلامی اعلام کردند و همچنین مسئولین کشور نیز می بایست قدر این مردم را بدانند و به فکر برطرف کردن مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشند.
وی در ادامه گفت: امیدواریم این کارگاه و سایر کارگاه های روشنگری بتواند به ما کمک کند و ما هم به خوبی رسالت خود را در دانشگاه ایفا کنیم، چرا که ما اگر در این برهه حساس، روشنگری، تبیین و روایتگری نکنیم دیگران برای ما روایت سازی خود را خواهند کرد.
دکتر ابوالفضل روحی مدرس کارگاه ضمن تشکر از برگزار کنندگان طرح ضیافت اندیشه اساتید گفت: هدف از برگزاری این کارگاه ها دانش افزایی دانشگاهیان و محفلی است تا اساتید در کنار هم، هم اندیشی و گفتگو داشته باشند و در این گفتگوها خیلی از چالش ها و مسائلی که ممکن است در خود ما و جامعه وجود داشته باشد، گره گشایی و حل و فصل شود.
استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی و مدرس این کارگاه گفت: دوره های دانش افزایی اساتید با درخواست شورای انقلاب فرهنگی به پنج گروه اندیشه سیاسی، اخلاق، علوم تربیتی، تاریخ تمدن و اندیشه ورزی تشکیل و هدف از آن بازنگری در دوره ها با هم اندیشی اساتید است.
وی گفت: دوره ی روشنگری دینی در عصر حاضر به بحث های اندیشه روشنفکران اسلامی، غربی و ایرانی و آنچه که در تحول در فرایند روشنفکری دینی است می پردازد.