برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته خوابگاه ها در مجتمع آموزش عالی بم
جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته خوابگاه ها به همت امور خوابگاه ها روز شنبه 20 اردیبهشت ماه با حضور اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارمندان و دانشجویان با شرکت 11 تیم در سلف سرویس مجتمع آموزش عالی بم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی بم، در این جشنواره دانشجویان دختر و پسر ساکن خوابگاه ها با پخت غذاهای بومی و محلی سالم نقاط مختلف کشور یک روز بیاد ماندنی، شاد و مفرحی را رقم زدند.
شایان ذکر است در این جشنواره دانشجویان انواع سوپ ها، آش ها، دسرها، سالادها، خورشت ها، پلوها و غذاهای سنتی خوشمزه مناطق مختلف کشور را پخت و توضیحاتی در مورد نحوه پخت، فواید و مواد مورد استفاده ارائه کردند.
گفتنی است در این جشنواره رقابت و امتیازها بسیار نزدیک و در نهایت بعد از تست غذاها توسط تیم داوری و امتیاز بندی، تیم های اول تا سوم به شرح ذیل اعلام گردید.
مقام اول مشترک: تیم خانم ها (ستایش میرزایی، حسنا ولی پور فائقه بهنامی و زهرا ابراهیمی) و تیم آقایان (علی جمشیدی و حمید فاتحی)
مقام دوم: خانم سوین رحیمی
مقام سوم مشترک: خانم سحر محسنی و خانم مریم بهار