دیدار اعضای شورای فرهنگی مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت سال نو با رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بم

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
17 آوریل 2024
دیدگاه ها:
DidarNoruziBaRaisTablighatEslami1403-01

اعضای شورای فرهنگی مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت سال نو روز سه شنبه 28 فروردین ماه با حجت الاسلام  والمسلمین محمد علی آبادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بم دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع ضمن عرض سلام، تبریک اعیاد فطر و سال نو و همچنین تبریک و تقدیر از سپاه اسلام و دلاورمردان جمهوری اسلامی ایران که موجی از شادی و غرور را برای ملت شریف ایران را رقم زدند گفت: رژیم سفاک و کودک کش اسرائیل حدود 75 سال بر مردم مظلوم فلسطین ظلم و ستم می کند و خود را جزو پنج قدرت دنیا محسوب می کند، لذا با آن دفاع چند لایه، با کمک ها و حمایت های کشورهای غربی و با تجهیزات نظامی پیشرفته، علمیات مقتدرانه سپاه اسلام هیمنه پوشالی آنها را فرو ریخت و این جای بسی تبریک و شادی دارد.

دکتر آزادمنش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در عید سعید فطر که فرمودند اسرائیل سیلی خواهد خورد، گفت: رژیم اشغالگر قدس با تجاوز به کنسولگری ایران تمامی قوانین بین الملی را زیر پا گذاشت و به کنسولگری ایران در دمشق که جزو خاک ایران محسوب می شود تجاوز کرد و لذا حق ایران بود که جواب دندان شکنی به اسرائیل داده شود که الحمدالله با هماهنگی تمام نیروهای نظامی و سپاه پاسداران، اسرائیل سیلی محکمی خورد و تنبیه شد.

وی در ادامه به فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و عمرانی مجتمع اشاره کرد و گفت: پروژه یادمان شهید گمنام اسکلت آن ساخته شده و رواق های آن در حال اجراست و در ادامه و برای اتمام پروژه نیازمند کمک های دستگاه های مرتبط همچون سازمان تبلیغات اسلامی هستیم.

رئیس مجتمع با اشاره به فراهم سازی زیرساخت های عمرانی و آموزشی لازم در مجتمع گفت: پیگیر ارتقای مجتمع به دانشگاه هستیم و برای این کار مصوبه شورای استانی آن اخذ و در ادامه نیاز به مصوبه کمیسیون دائمی و هیئت امنا هستیم، همچنین از طریق نماینده پنج شهرستان های شرق استان حجت الاسلام والمسلمین غضنفرآبادی پیگیر ارتقای بودجه سنواتی دانشگاه هستیم،به دلیل اینکه بودجه فعلی جواب هزینه ها را نمی دهد.

در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین محسن مظاهری ضمن عرض سلام و تبریک اعیاد گذشته و پاسخ مقتدرانه سپاه اسلام به تجاوزگری اسرائیل غاصب به کنسولگری ایران در دمشق گفت: شورای فرهنگی مجتمع آموزش عالی بم در سال گذشته برنامه های بسیار متنوع و اثر گذاری با همکاری تمام واحدهای مرتبط در زمینه های فرهنگی برگزار و در سال جدید نیز برنامه های خوبی در نظر داریم برای دانشجویان برگزار نماییم.

حجت الاسلام والمسلمین محمد علی آبادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی بم در این دیدار ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی گفت: در اسلام مسئله علم و دانش بسیار مهم  است همانطور که پیامبر گرامی اسلام فرمودند علم را بیاموزید حتی اگر در چین باشد یعنی منظور این است که اهمیت علم و دانش بسیار زیاد است، لذا آن را فرا بگیریدحتی اگر به سختی، دشواری و دور از دسترس باشد.

وی گفت: روحانیون شهرستان بم در سال 79 که بنده مسئولیت سازمان تبلیغات را گرفتم پنج نفر بودند و اکنون 300 نفر هستند و در حال حاضر سه حوزه علمیه در بم شامل حوزه علمیه خواهران، حوزه قائمیه و حوزه سفیران مشغول فعالیت هستند.

علی آبادی با اشاره به پیشرفت های نظام جمهوری اسلامی در بسیاری از حوزه ها گفت: در گذشته دشمنان ایران همیشه بر علیه ایران از گزینه نظامی روی میز استفاده می کردند، ولی اکنون دیگر این حرف را نمی زنند و می دانند که ایران به پیشرفت های قابل ملاحظه ای دست یافته است و این را در پاسخ مقتدرانه سپاه اسلام به تجاوزگری اسرائیل مشاهده کردند.

وی با اشاره به اینکه کارهای فرهنگی باید در رأس باشد گفت: انشاالله با همت و پشت کار و فرصتی که خداوند در اختیار شما قرار داده به بهترین نحو در جهت خدمت به خلق استفاده کنید چرا که حضرت علی (ع) فرمودند فرصت ها مثل ابر می گذرند؛ لذا قدر فرصت ها را بدانید.

 

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.