برگزاری مراسم تجلیل از واحدهای فن­آور برتر مرکز رشد مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت هفته پژوهش

نویسنده:
عبدالحمید بحرالعلوم
تاریخ انتشار:
28 دسامبر 2023
دیدگاه ها:
TaglilAzVahedhayeFanavar1402-10_

مراسم تجلیل از واحدهای فن­آور برتر مرکز رشد مجتمع آموزش عالی بم با حضور حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام والمسلمین موسی غضنفر آبادی نماینده شهرستان های شرقی استان کرمان و اعضای هیئت رئیسه مجتمع و مسئولین محلی شهرستان بم روز چهارشنبه ششم دیماه در محل تالار بسطامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع در این مراسم، ضمن عرض سلام  و خیر مقدم به حضار و تسلیت به مناسبت وفات حضرت ام البنین(ع) و بیستمین سالگرد زلزله بم گفت: رسول گرامی اسلام در مورد علم نافع فرمودند: خداوندا به تو پناه می برم از علمی که سودمند نیست و همچنین حضرت علی (ع) می فرمایندخیری نیست در دانشی که در آن سودی نیست بنابراین اعتقاد اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر این است که دنبال علم نافع باشیم علمی که منفعت برای جامعه بشری داشته باشد.

رئیس مجتمع با بیان اینکه مجتمع در بین دانشگاه کشور رتبه علمی خوبی را در سال جاری کسب کرده است گفت: رتبه علمی مجتمع برای اولین بار از طرف موسسه استنادی جهان اسلام Isc اعلام و در بین 150 دانشگاه رتبه 54  را کسب کرد و  این امر حاصل تلاش و پشتکار تمام مجموعه به ویژه اساتید در طرح های پژوهشی و ارتباط با صنعت بوده است،  انشاااله  در ادامه بتوانیم این رتبه را هر چه بیشتر ارتقاء دهیم.

 

دکتر آزادمنش با بیان اینکه نیاز است مجتمع آموزش عالی بم در شرق استان کرمان به دانشگاه تبدیل شود گفت: در دیداری که به اتفاق نماینده بم حجت الاسلام غضنفرآبادی و فرماندار بم محمد برزنگ با استاندار کرمان آقای دکتر فداکار داشتیم، ایشان قول مساعد در جهت ارتقای مجتمع به دانشگاه را دادند و مقرر شد این موضوع در کمیته طرح تحول آمایش آموزش عالی مطرح و سپس طرح در کمیسیون دائمی و هیأت امنا جهت بررسی به وزارت علوم ارسال شود. وی گفت: انشاالله مجتمع که در سی امین سالگرد تأسیس آن هستیم به دانشگاه تبدیل شود و مزین به نام شهید سلیمانی گردد.

 

حجت الاسلام والمسلمین علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم ضمن گرامیداشت بیستمین سالگرد زلزله بم و تسلیت وفات حضرت ام البنین (ع) گفت: شهرستان بم با سابقه عظیم فرهنگی و تاریخی که نماد تمدن ایرانی و تمدن بشری است، دارای بن مایه های تاریخی، دینی عظیم و ارزشمندی از جمله مجموعه عظیم، فاخر، کم نظیر و بلکه بی نظیر ارگ قدیم بم است که از افتخارات این شهرستان است: لذا حق این مردم با این سابقه عظیم فکری، فرهنگی و معرفتی این است که از برکات علمی انقلاب بهره مند شوند و دانشگاه های منطقه بتوانند نقش عظیمی در پیشرفت کشور داشته باشند.

نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم به دیدار مردم استان کرمان با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند استان کرمان دارای هویت عمیق فرهنگی، نخبه پروری، نجابت اخلاقی و سلامت فکری است و این زمینه های عمیق فرهنگی بستر و بنیادی است برای پرورش نخبگانی همچون شهید سلیمانی است.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری خطاب به جوانان کرمانی و جوانان خوزستانی گفتند، به این بن مایه های فرهنگی افتخار کنید و از آن برای پیشرفت علمی، فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی استفاده کنید. ملت ما مفتخر است که پرچم اسلام را برافراشته نگه داشته است و ارزش های اسلامی را به جهان نشان داده است.

حجت الاسلام والمسلمین علیمرادی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند مردم را به حضور  پرشور در انتخابات دعوت نمایید، گفت: این انتخابات پیش رو به معنای واقعی کلمه بیعت مجدد با اسلام و قرآن کریم است و مشت محکمی بر سر دشمنان اسلام، به ویژه آمریکای جهانخوار دست نشانده اش، اسرائیل غاصب خواهد بود.

نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: ملت ایران علی رغم کاستی ها و مشکلات و توقعاتی که از حاکمیت دارند، اما حساب اصل حاکمیت و نظام را از کاستی هایی که وجود دارد جدا می کنند و این نشان از فرهیختگی و فرزانگی این ملت هست، انشاااله همه بکوشیم و آماده برای یک انتخاب پرشور باشیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین غضنفر آبادی نماینده شهرستان های بم، ریگان، نرماشیر و فهرج و گنبکی در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: علم، پژوهش و تحقیقات در موضوعات علمی از صدر اسلام و از زمان پیامبر گرامی شروع شده و تاریخ بسیار پر رونقی دارد، حتی در سازمان یونسکو در بحث تحقیقات، اسلام و دین اسلام را برتر از سایر ادیان قرار داده است، بنابراین بحث پژوهش بسیار مهم است

نماینده شهرستان های شرقی استان کرمان با بیان اینکه امروز موتور محرک بحث های علمی صنعتی و فرهنگی، تحقیقات علمی و پژوهش است گفت: جامعه ای در سطح بالا قرار می گیرد که پژوهش های بیشتر و به نتایج خوبی دست یابد، امروز در بحث هوا و فضا در مجموعه سپاه و وزارت دفاع واقعا کارهای فوق العاده ای صورت گرفته است و این فعالیت ها که امنیت را برای کشور فراهم کرده است حاصل تحقیقات و پژوهش است.

غضنفر آبادی گفت: در بازدید از نمایشگاه واحد های فناور مرکز رشد مجتمع آموزش عالی بم، همه کارهای تحقیقاتی و نوآوری ها رو که دیدم خوشحال شدم که همه این طرح ها کاربردی و مفید است، اما دو تا از این طرح ها را خیلی کاربری و مفید برای منطقه دیدم .

نماینده شهرستان های شرقی استان کرمان در این مراسم تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط سخت کم آبی و خشکسالی و دغدغه ای شدیدی که در بحث آبیاری محصولات کشاورزی به ویژه علوفه دام و طیور در منطقه داریم، برای ما مایه خوشحالی است که طرح تولید خوراک دام از ضایعات سر شاخه های نخل خرما توسط یکی از شرکت ها، کمک شایانی به رفع خشکسالی و کشاورزان منطقه در جهت تغذیه دام ها می کند؛ لذا ما از این طرح ها که منافع کشور و عموم مردم را تأمین می کند حمایت می کنیم.

وی گفت: طرح تهیه خوراک دام از ضایعات نخل خرما  از این جهت مقرون به صرفه است که امروزه هزینه های دامپروی برای مردم بسیار بالا و مقرون به صرفه نیست به دلیل اینکه هزینه و مصرف آب کشاورزی بالاست، با شرایط و بحران خشکسالی که داریم، این طرح می تواند در صرفه جویی آب و کاهش هزینه ها کمک کننده باشد و در پروار بندی در زمان کم و شیر دهی بالای دام بسیار موثر است، این طرح منجر به اشتغال آفرینی و درآمد زایی در منطقه خواهد شد.

نماینده شهرستان های شرقی استان کرمان در این مراسم گفت: طرح ساخت فونداسیون و        نمای پیش ساخته که در ساختمان سازی استفاده می شود بسیار کمک کننده است در صورتی که این طرح به مرحله تولید و انبوه برسد در کاهش هزینه های ساختمان سازی بسیار موثر است.

 

شایان ذکر است در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی نماینده استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام والمسلمین موسی غضنفرآبادی نماینده شهرستان های شرقی استان کرمان، اعضای هیئت رئیسه مجتمع آموزش عالی بم، محمد برزنگ فرماندار بم، مهندس علیرضا ریاضی شهردار بم و سایر مسئولین شهرستان بم قبل از برگزاری مراسم با حضور بر مزار مطهر شهید گمنام مجتمع ضمن قرائت فاتحه و تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای واحدهای فن­آور مرکز رشد مجتمع آموزش عالی بم بازدید و در مراسم تجلیل از واحدهای فن­آور برتر مرکز رشد مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت هفته پژوهش شرکت کردند.

 

نام واحد فناور

              طرح

بم چین راد *

دستگاه سورتینگ و درجه بندی خرما

سبز قامتان کویر

ایده تزریق کود به تنه درخت خرما

امید به زندگی

دستگاه مکاترونیکی هوشمند باز کن پنجره در مواجه با حد غیرمجاز منواکسید کربن

هوشمندسازان اقلیم سبز کارمانیا *

ربات های همکار آبیاری کننده

هوشمندسازان و توسعه به کشاورزی *

دستگاه بازوی خوشه بند خرما

ماشین سازان کویر

دستگاه کارتن تا کن و منگنه زن کارتن خرما

کیان باند *

تولید باند خربزه ای

نوآوران امید *

دستگاه علف زن شارژی

علم ایران

طرح فرآوری خرما و قهوه خرما

نوین برش

دستگاه برش خوشه خرما با لیزر

پالمو اسپری

دستگاه سم پاش مکانیکی با قابلیت تنظیم ارتفاع دستی

اسب طلایی ( آقای صائب) *

تهیه خوراک دام از ضایعات خرما

دیوار سبک سازان ماهر جنوب (آقای فرودنیا) *

ساخت فونداسیون و نما پیش ساخته

طراحان صنعت *

دستگاه جاوند یاریگر

جادوگر سبز

فرآیند ساخت نانو کپسول گیاهی جهت درمان ناباروری در مردان

ماشین سازان کویر بم *

دستگاه همیار نخل بند درخت خرما

 

شرکت Hero Iron

طرح قرص مکمل آهن

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

BozorgdashtShahadatRaisi1405-01

برگزاری آیین بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در مجتمع آموزش عالی بم

HamayeshPiyaderavi1405-01

همایش پیاده روی کارکنان مجتمع آموزش عالی بم به مناسبت گرامیداشت سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی رمضان

NeshastNashriyeh1405-01

برگزاری دومین نشست شورای سیاستگذاری نشریه علمی مطالعات گردشگری و مهمان نوازی نوین مجتمع آموزش عالی بم

KargahTabyinJangTahmiliSevom1405-01

دکتر آزادمنش در کارگاه تبیین دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان): یکی از موهبت های جنگ رمضان شکل گیری اتحاد، یکپارچگی و یکدلی بی نظیر میان احاد جامعه و مسئولین بود.

GhorfeMeidanEmam1405-01

حجت الإسلام والمسلمین مظاهری: با تدابیر امام شهید، جانشینی فرماندهان تا چندین لایه و تأسیس شهرهای موشکی زیرزمینی برنامه ریزی و اجرا شد.